Preview Mode Links will not work in preview mode

TI Pod

Dec 18, 2017

Nøglen til det gode samarbejde er tillidsfulde relationer for jo bedre vi kender hinanden og har tillid til hinanden i et team – jo bedre performer vi. Konflikter kan være gode, hvis de foregår i en kultur, hvor relationerne ikke er på spil. 

I denne episode sætter vi fokus på, hvad der skal til for at skabe det...


Dec 5, 2017

Hvor god er du til at udfylde og opdatere din LinkedIn-profil? Uanset om du er glad og tilfreds med dit nuværende job, så er det en rigtig god investering at give sin LinkedIn-profil lidt ekstra opmærksomhed!

Dagens gæst, Christian Sylvester, anses i dag for en de førende nordiske eksperter inden for social media...


Nov 20, 2017

Går du med en drøm om at blive leder? Eller er du bare nysgerrig på, hvad det indebærer? Så lyt med og hør erhvervspsykolog og ledelsesekspert Marianne Løwes bud på, hvordan du kan tage de første skridt mod en karriere som leder.

I denne episode får du:

  • Guiden til, hvordan du kommer i gang med ledelse
  • Indblik...


Nov 6, 2017

Hvordan kan du være med til at øge omsætningen i din virksomhed – også selv om der ikke står ’sælger’ på dit visitkort?

Der er ikke noget nyt i at tale om, at alle i virksomheden skal være med til at tage ansvar for salg, service og gode kunderelationer. Men der er langt fra tale til praksis!

Selv om vi...


Sep 28, 2017

Du har måske allerede helt styr på grundprincipperne for effektiv planlægning og prioritering. Men ofte er der langt fra teori til handling, og selv den bedste to-do-liste kan ikke forhindre dig i at spilde tiden. Men hvad er skyld i, at arbejdsdagen flyver af sted – uden at du fik sat krydser nok...